2011. január 24., hétfő

Start

Elkezdődött. Beélesítettem a lapot E-Hevesy és elmondtam kollégáimnak, miért és miről szólhat. (foglyul estek a félévi értekezleten..) Próbáltam "vágyat" ébreszteni. Hogy milyen eredménnyel, nos az majd kiderül. De most, szeretném megköszönni a Hartyányi Máriának és munkatársainak a tanfolyamon és azon túl is nyújtott segítő támogatását, és a kurzus minden tagjának az együttműködését és külön Matúz Éva bátorítását és javaslatait. Persze tudom, ez nem tanulási keretrendszer és nem is tartalomkezelés. Egy gyűjtemény, amit ha akarunk használni, bővíteni - lehet. Nagyon szeretném, ha kerekedne valami...

5 megjegyzés:

  1. Már most egy jó kis gyűjtemény, telis-tele használható anyagokkal!
    Egyébként pirulok:)

    VálaszTörlés
  2. Évi már előttem megtette, de én is azonnal csiripelni kezdtem volna... Ezentúl az E-Hevesy könyvjelzőim élén szerepel... Köszönöm Hajni!
    Hány éjszakát töltöttél el vele? S még egy kérdés: ezt mind egyedül "követted el", vagy megtalálva jó szerencsédet, Rendszergazdád segített?

    VálaszTörlés
  3. A segítség Ti voltatok. Egyfelől az a sok okosság, mit a kurzuson együtt összegereblyéztünk. Másrészt az a rengeteg kapcsolódó portál, csoport, akiket, amiket ebben a néhány hónapban ismertem meg.(Hálózat...tudod.)Semmit sem szeretnék jobban, mint a saját iskolámban is "megfertőzni" ezzel a kollégáimat.Rendszergazda - nos a városnak van - önkormányzat, iskola, óvodák összes hardver a hátán, őt nem terhelhettem ezzel. Ha lesz rá igény, a saját moodle portált, informatikus kollégámmal szándékozunk összerakni.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Hajni!
    Én is csak ámulok és bámulok, micsoda nagyszerű gyűjtemény.) A németbe kukkantottam bele, de az fantasztikus, könnyen használható, változatos feladatokkal. Köszönet érte:)

    VálaszTörlés