2016. február 3., szerda

Ideje van a sztrájknak - frissítve

Ne dőlj be!

Az nem bürokrácia csökkentés, hogy elhalasztják 3 évvel a tanfelügyeleti ellenőrzést. Az pusztán annak a beismerése, hogy az elherdált EU pénzt egy minden ízében gusztustalan, értelmetlen, működésképtelen rendszer felállítására költötték!

Az nem konzultáció, hogy a röptében összerántott tankerületi fórumokon késhegyig menő vitát generál, ha a résztvevő pedagógusoknak az a különös ötlete támad, hogy az elhangzottakról jegyzőkönyv készüljön, s azt abban a formában továbbítsák a " következő egyeztetési szintre, ahogy elhangzott. S ne szerkesztett tankerület-vezetői változat továbbítódjon. Mi ma annyit értünk el, hogy az "emlékeztetőt" - melyben rögzítésre került, a PSZ 25 pontos követelése is,(felolvastuk) részletesen jegyezték, s a tankerület vezetője nyílt színen megígérte, hogy annak legépelt változatát az iskolánk számára a holnapi napon megküldi. Mi pedig nyilván a PSZ és a PDSZ számára is továbbítjuk.

Az aszódi tankerület által február 3-án összehívott és lezajlott konzultációról, iskolánk - a tankerület vezetőjének a fórumon tett ígérete ellenére - ma délután 3 óráig (febr.5), nem kapta meg, sem az ott kérésünknek megfelelően jegyzetelt, sem a következő szintre postázott emlékeztetőjét. 

 Az EMMI vezetője nem bontja ki az igazság minden részletét, ha azt állítja a pedagógusok nem akarnak egyeztetni. De akarnak. Erről szól a Hermann levél.

1 megjegyzés: