2012. május 30., szerda

Reklám


Egy szigorú, ámde értő kritika Takács Gézától,  a Gyüttment mesél válogatásáról. Iskolakultúra 2011/december/126.oldaltól

No, ez nem az IKT világa, bár akadnak benne ilyen témájú morfondírozások is. Nem is lehetne másként, hiszen a történetek többsége az elmúlt évekből való.

"Akár kacarászhatnánk is azon, hogy a mindennapokban a gödör aljára rugdosott tanító, tanár, oktató az, akiktől kicsiny társadalmunk a szépséges jövő kiművelt kútfőit várja. Valamint azt, hogy főnixmadárként újjászülessen nap, mint nap, saját hajánál fogva húzza ki magát a mocsárból, esténként tükörbe nézve bírálja felül a képzésen tanult módszertant, évente újítsa meg intézménye pedagógiai programját, vezessen mindenre kiterjedő dokumentációt minden munkája minden pillanatáról - tegye ezt posztmodern társadalmi szereplőként elektronikusan. Ha ideje engedi, javítsa és javítassa ki a munkáját aktívan támogató minisztérium segédanyagait - amelyektől egy jobb képességű kamasz röhögőgörcsöt kap. Mindezzel együtt igen, van mit sepregetnünk a saját házunk táján."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése